Mocht je van de gratis proefperiode van Destiny 2 nou razend enthousiast zijn geworden en het spel in huis hebben gehaald, dan zal deze Destiny 2 DLC vast een zeker ook wel van pas komen! De release van dit uitbreidingspakket is vandaag en in de lanceringstrailer zijn een aantal toffe dingen te zien.

Want naast een aantal nieuwe wapens en bepantsering, kun je het universum van Destiny ook weer een stukje verder verkennen. Zo kun je reizen naar Mercurius en de geheimen ontrafelen van de beruchtste Guardian in de geschiedenis van Vanguard en met nieuwe campagnemissies neem je het op tegen de Vex.

Ook kun je het gevecht aangaan in de Crucible-arena's om nieuwe wapens en bepantsering te verdienen en samen met je vrienden de Raid Lair: Eater of Worlds betreden. Er valt dus meer dan genoeg te doen in deze DLC!

Destiny 2 Curse of Osiris trailer - Sinterklaas cadeau!

Het is vandaag 5 december, de dag dat Sinterklaas onze harten weer een stukje sneller laat kloppen door een flink aantal cadeautjes weg te geven aan iedereen.. Wellicht dat je van de goedheiligman wel dit uitbreidingspakket krijgt, zo niet, dan kun je altijd nog je eigen Sinterklaas uit gaan hangen en jezelf een cadeautje geven!