Vanaf maandag 11 december kun je Assassin's Creed Black Flag via Uplay kosteloos downloaden. Je hebt vervolgens tot maandag 18 december de tijd om de profiteren van de tijdelijke actie. Aangezien het een code voor Uplay, Ubisofts digitale platform, betreft, moet je dus over een account beschikken om de game binnen te kunnen halen. Wel blijft de game dan voor eeuwig in je bezit.

Assassin's Creed Black Flag gratis code hoort bij speciale actie

De gratis versie van Assassin's Creed Black Flag behoort tot de speciale actie die Ubisoft dezer dagen houdt. Met de Happy Playdays actie biedt de Franse uitgever verschillende gratis PC games aan, waarvan Assassin's Creed Black Flag er één is. Niet dat dat de enige game is, want momenteel is ook World in Conflict, de complete editie, voor niks te downloaden.

In Assassin's Creed Black Flag kruip je in de huid van zeerover Edward Kenway, die de Caribische wateren van de achttiende eeuw onveilig maakt. Een andere setting dan dat we normaal gewend waren van de Assassin's Creed games, aangezien het piraatje spelen centraal stond in Black Flag. Zo'n verfrissing waren we wel aan toe, want in de review beloonden we de game met een 8,5.

Assassin's Creed Black Flag kwam in het najaar van 2013 uit voor de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U. Alhoewel de PC-versie gratis is, kosten de versies voor de andere consoles wel geld. Die zijn nog altijd te koop.