Deze nieuwe game mode zit nu al een tijdje verwerkt in GTA Online, maar nu is de modus met een nieuwe update ook aan te passen Het gaat hier over de game mode Transform Races, waarin je een gehele nieuwe ervaring van races krijgt voorgeschoteld.

GTA Online update

Het ene moment ben je aan het vliegen in een vliegtuig, dan ben je aan het racen in een boot en tot slot fiets je een kilometer over het strand. Dat is de game mode genaamd Transform Races die eerder online is gegaan.

Rockstar maakte bij het publiceren van die update bekend dat er in een latere update de toevoeging zal komen om zelf parcours te maken voor deze modus en die tijd is nu aangebroken. Vanaf vandaag kun je de innerlijke architect in je naar boven halen en bouwen aan een nieuwe race.

Ook kun je in deze nieuwe update een nieuw vliegtuig kopen, mits je genoeg geld hebt uiteraard. De P-996 jet fighter plane kost namelijk 6,5 miljoen dollar. Daar moet je dus zeker wel een aantal baken voor overvallen!

Tot slot heeft Rockstar ook toegevoegd dat je dubbel RP en geld krijgt bij het spelen van de door Rockstar gecreeerde maps voor de Transform Races. Heb jij deze game mode al uitgeprobeerd?