De serie zal 'Undercover' gaan heten. Deze fictieve misdaadserie gaat over één van de grootste XTC-productenten in de wereld, genaamd Ferry Bouman. De drugsproducent heeft alles wat zijn hartje begeert, maar dat verandert wanneer er twee undercover agenten het territorium van de man betreden.

Nederlandse Netflix serie

De serie zal zich dus afspelen in een fictieve wereld, maar het verhaal is wel geïnspireerd op waargebeurde verhalen in de wereld van misdaad en de cast die dit verhaal neer zal gaan zetten is voor Nederlandse begrippen van een hoog kaliber.

De cast van de Belgisch-Nederlandse productie bestaat uit een aantal grote namen. Denk aan Anna Drijver (Komt een vrouw bij de dokter), Elise Schaap (Valentino), Tom Waes (Nieuw Texas) en Frank Lammers (Zwartboek, Michiel de Ruyter).

De serie wordt geschreven door Nico Molenaar en zal geregisseerd worden door Eshref Reybrouck en Frank Devos. Het eerste seizoen zal in 2019 te streamen zijn op Netflix en bestaat uit 10 afleveringen. Kijk jij uit naar deze Belgisch-Nederlandse serie?