Al bij de lancering van de game kampten veel spelers met problemen. Servers vielen om de haverklap uit en met het internet verbinden bleek ook een hele opgave. De problemen waren zelfs zo erg dat Sledgehammer, ontwikkelaar achter de game, de social space van de Headquarters modus moest aanpassen. Daar kunnen normaal gesproken maximaal 48 mensen tegelijk in, maar door de verbindingsproblemen werd dit aantal teruggeschroefd naar één.

Call of Duty WW2 update lost niet alleen problemen op

Nu de patch uitgerold is moeten de bovengenoemde problemen niet langer meer van toepassing zijn. De update lost overigens niet alleen problemen op, want het verbetert ook enkele gameplay elementen. Wapens zijn bijvoorbeeld beter gebalanceerd.

De patch is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC spelers moeten nog even wachten, want daarvoor komt de update "binnenkort" uit.

Call of Duty WW2 kwam 3 november, dat is vorige week vrijdag, uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb je gewacht met kopen, totdat de problemen verholpen waren? Dan is dit het ideale moment om in te stappen, je bent namelijk niet de eerste.