De DLC heet ‘The Last Jedi Season’ en zal vanaf 5 december content leveren. Vanwege de The Last Jedi film die uitkomt, zal de content over deze film gaan. Op 5 december kunnen spelers kiezen om te vechten voor de First Order of de Resistance. Deze keuze is belangrijk vanwege de speciale challenges en rewards voor elke factie.

Star Wars Battlefront 2 DLC met veel multiplayer content

Daarna zal op 13 december het echte werk beginnen. Vanaf die dag zal Finn beschikbaar komen voor spelers van de Resistance en Captain Phasma voor spelers van de First Order. Zij kunnen die week met in-game credits gekocht worden. De factie die wint zal een speciale beloning krijgen, dit kan een special Crate zijn of upgrades voor Finn of Captain Phasma.

Verder zullen er nieuwe voertuigen en locaties naar de game komen, ook dit zal plaatsvinden op 13 december. Onder de nieuwe voertuigen valt een nieuw schip genaamd Tallie Lintra’s RZ-2 A-wing en een upgrade voor Poe Dameron’s T-70 X-wing. De nieuwe locaties waar spelers elkaar kunnen verslaan zijn de maps Crait en D’Qar.

Ook gedacht aan singleplayer

Er komt niet alleen nieuwe content voor de multiplayer, ook de singleplayer krijgt nieuwe content. Spelers vergezellen hierin Commander Iden Versio toen de First Order aan de macht kwam. De hoofdstukken van deze verhaalmodus zullen ook vanaf 13 december te spelen zijn.

Star Wars Battlefront 2 is vanaf 17 november beschikbaar. De game is nu alvast te pre-orderen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.