The CW Network is verantwoordelijk voor de series Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. Deze vier series spelen zich af binnen 'hetzelfde universum'. Zo zijn er ook genoeg afleveringen geweest waar de personages uit de vier series bij elkaar komen om een vijand te verslaan.

In deze nieuwe clip van Arrow seizoen 6 worden de mogelijkheden nog groter, wanneer we een hint krijgen dat Bruce Wayne, ofwel Batman, ook bestaan in het Arrow universum. Bekijk de clip hieronder.

Arrow seizoen 6 hint naar Bruce Wayne en Gotham

Oliver Queen geeft een toespraak waarin hij zegt dat hij niet de Green Arrow is. Vervolgens zegt hij dat foto's bewerkt kunnen worden en dat ze ook het hoofd van Bruce Wayne konden gebruiken. Als laatste vraagt Oliver zich af of Bruce Wayne al uit Gotham is geweest en op bezoek is geweest in Star City.

Laten we meteen vooropstellen dat er al een Gotham serie is op FOX, maar deze staat los van het Arrow universum. Mocht Bruce Wayne ooit worden geïntroduceerd in Arrow, dan is de kans groot dat hij gespeeld zal worden door een nieuwe acteur. Arrow heeft al eerder hints gegeven naar grote Batman-gerelateerde personages. In Arrow seizoen 2 hoorden wij de stem van Harley Quinn uit een gevangeniscel komen.

Deze Harley Quinn hint is nergens op uitgelopen. Het is daarom mogelijk dat de Bruce Wayne hint meer een leuke knipoog was naar de fans. Toch is er altijd hoop, aangezien Supergirl seizoen 2 een nieuwe Superman introduceerde. Mocht Batman naar het Arrow universum komen, dan kunnen de series hun eigen Justice League gaan samenstellen!

Arrow is nu bezig met zijn zesde seizoen. The Flash is bezig met zijn vierde seizoen en Supergirl en Legends of Tomorrow zijn allebei bezig met hun derde seizoen.