Foto: Warner Bros

Dat It het goed zou doen in de box office was nooit een verrassing, maar dat het zo'n mega succes zou worden hadden maar weinig mensen gedacht. De film staat zelfs in het rijtje van horrorfilms die het meeste geld opbrachten en is erg goed ontvangen door de critici.

It scene

Dat er heftige scènes in de film It zitten is te verwachten, ook als je de film nog niet hebt gezien weet je dat bloed niet is uitgesloten. Ondanks alle scènes die de film wel hebben gehaald, konden de makers het niet over hun hart verkrijgen om een specifieke scène in de film te stoppen.

Van deze It scene is het script vrijgekomen waarin het volgende staat:

"She turns away from the baby. Faces those dying embers. We keep on her face as they seem to begin GLOWING BRIGHTER AS - OVER HER SHOULDER - OUT OF FOCUS - Pennywise crawls over to the baby and starts to feast.

SHARP CRY FROM THE BABY CUT OFF as we hear a CRUNCH. Abigail continues to look into the BRIGHT ORANGE GLOW of not the flickering fire... ...but the DEADLIGHTS. Her expression changing. Fear, denial, grief, acceptance and then nothing. Just a glazed look. AS IF NOTHING HORRIFIC IS ACTUALLY HAPPENING BEHIND HER."

Een hongerige Pennywise met een baby is niet echt een goed idee als je kijkt naar wat de clown allemaal in zijn hoofd haalt. Wat vind jij van deze scène, mocht het van jou in de film of snap je dat de makers het eruit hebben gelaten?