Dit keer zal de nieuwste Assassin’s Creed game je meenemen naar het oude Egypte. Hierin speelt Bayek het hoofdpersonage, hij is de eerste Assassin in het broederschap. Bij de aankondiging van de figurines is een trailer uitgebracht, deze is bovenaan de pagina te bekijken.

Vier Assassins Creed Origins Ubicollectibles

Van Bayek komt dan ook een figurine beschikbaar. Dit is inclusief zijn adelaar Senu, zijn schild en wapens waaronder pijl en boog, een zwaard en de Hidden Blade.

Naast de zijde van Bayek is zijn vrouw Aya, ook zij krijgt haar eigen figurine. Aya staat in een vechthouding en houdt haar twee zwaarden vast. De figurine van Aya en Bayek kunnen tot een geheel gecombineerd worden.

In Assassin’s Creed Origins komen krachtige artefacten voor. Dit is onder andere de Apple of Eden, deze relikwie krijgt ook een eigen figurine. Het is uitgerust met LED-verlichting zodat het van binnenuit licht geeft.

Uitverkocht

Als laatste is er een figurine van het Eerste Verborgen Mes. Dit geheime wapen kan gedragen of tentoongesteld worden. Het Verborgen Mes is een gelimiteerde en genummerde figurine waar een certificaat van echtheid bijkomt. Er waren 9.999 exemplaren beschikbaar van deze figurine, het is inmiddels volledig uitverkocht.

Assassins Creed Origins zal 27 oktober uitkomen voor de Xbox One (X), PlayStation 4 (Pro) en PC. Het is nu al te pre-orderen via de Ubisoft Store.