Alhoewel de naam van de map niet officieel bekend is gemaakt, zal deze volgens lekken zich afspelen in Londen en de naam London Docks met zich mee krijgen. Hieruit kun je logischerwijs concluderen dat de map zich situeert in en rondom de haven van de Britse hoofdstad.

Nieuwe Call of Duty WW2 map gaat gepaard met multiplayer modus

De onthulling van de nieuwe Call of Duty WW2 map gaat gepaard met het bekend maken van een nieuwe multiplayer modus. Deze heet Gridiron en heeft als doel om een leren voetbal zo lang mogelijk in bezit te houden en in een bepaald doel te krijgen. Het is niet gek als dit je enigszins bekend in de oren klinkt, want de multiplayermodus Uplink uit Call of Duty Advanced Warfare werkt volgens een zelfde soort principe.

Tijdens de Call of Duty WW2 PC beta lekte het nodige aan informatie naar buiten, waaronder de nieuwe map en multiplayermodus. Alhoewel Michael Condrey, één van de bazen van ontwikkelaar Sledgehammer, in gesprek met CharlieIntel niet in wilde gaan op alle lekken, erkent hij wel het bestaan van de Londense map en nieuwe multiplayer modus.

Call of Duty WW2 komt 3 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In een eerder stadium waren er geruchten over een mogelijke Switch versie, maar daar is uiteindelijk niks van vernomen meer.