Wederom zal het verhaal gaan over Sebastian Castellanos. Hij zal de strijd weer aan moeten gaan met de wezens uit het STEM. Deze keer komt hij er voor een persoonlijke reden.

The Evil Within 2 trailer ter ere van launch

Sebastian moet namelijk op zoek naar zijn dochter, Lily. Hij moet haar zo snel mogelijk terugvinden, voordat beide zichzelf verliezen in STEM. Naast monsters komt Sebastian ook zijn grote vijanden tegen, dit zijn de fotograaf Stefano en priester Theodore. Beide hebben hun eigen trailer gekregen waarin meer over hen werd verteld.

In de launch trailer die is uitgebracht zijn veel van de monsters te zien. Ook zijn er meer beelden van Lily, die er tijdens de hallucinaties van Sebastian niet al te lief uit ziet. In de video neemt Sebastian een handvol geweren aan en schiet hiermee zijn vijanden overhoop, veel bloed en horrorcreaties in het spel is dus een feit.

Om meer te weten te komen over The Evil Within 2, lees dan onze preview. Hierin benoemen wij de verschillende features die tijdens de game voorbij zullen komen. De launch trailer is bovenaan de pagina te bekijken.