In een Reddit post vertelt Dave de score te hebben gehaald. Voor bewijs heeft hij naar zijn Overwatch account gelinkt waar zijn level te zien is. Om het level te moeten behalen heeft Dave ongeveer 40 keer level 100 moeten halen. Over deze 40 keer heeft hij in totaal 2500 uur gedaan.

Overwatch level keer op keer behalen

Dave zegt dat het niet eens de bedoeling was om het level te halen, maar om meer tijd te stoppen in het spelen. Hij wil namelijk 150 uur besteden aan elk van zijn personages. Momenteel heeft hij al 150 uur gespeeld als enkele personages. Er zijn nog acht personages waarbij hij het doel nog niet heeft gehaald, deze hebben gemiddeld ongeveer 100 uur speeltijd.

Iedere dag zendt Dave live uit vanaf Twitch. Tijdens zijn livestream speelt hij tussen 12:00 uur en 22:00 uur Overwatch. Naast Overwatch houdt Dave van games als platformers, strategie-, management-, race- en shootergames.

Het Halloween Terror event is begonnen in Overwatch. Hierdoor komen er nieuwe skins beschikbaar in een special Halloween thema. Verder zijn er speciale items, achievements en loot boxes te verzamelen en ontgrendelen.