Met de patch is het Overwatch Halloween Terror evenement officieel ingeluid. De grote uitschieters wat betreft nieuwe content zijn de nieuwe skins, die gisterenochtend al uitlekten, en de nieuwe endless mode Junkenstein's Revenge.

Naast dat worden er ook enkele al aanwezige gameplay elementen verbeterd. Zo gaat het metertje voor de Ultimates, speciale en krachtige aanvallen, aardig op de schop. Voorheen liep het metertje alleen leeg zolang je de Ultimate gebruikte. Aangezien dit oneerlijk bevonden werd, loopt het metertje vanaf nu helemaal leeg wanneer je een Ultimate uitvoert.

Overwatch Halloween patch werkt bugs weg

Alhoewel de nieuwe metertjes voor Ultimates tot de grootste veranderingen behoren, zijn er toch nog meer kleine zaken aangepast. Dat zijn overigens allemaal bugfixes, dus bijzonder veel zul je er niet van merken.

Overwatch kwam in mei 2016 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Het Overwatch Halloween Terror evenement loopt nog tot en met 1 november. Je hebt dus nog aardig de tijd om de speciale items, achievements en loot boxes te verdienen.