Foto: Konami Digital Entertainment

Ja, Arsenal zat al in PES 2018, maar Konami heeft nu ook een officieel partnerschap met de club uit Noord-Londen. Hiermee voegen The Gunners zich in het rijtje met clubs als FC Barcelona, Liverpool en Borussia Dortmund, die ook allemaal een officieel partnerschap hebben met Konami.

Eerder maakte Konami al bekend dat Fulham, een andere Londense club, ook een officieel partnerschap heeft gesloten met het bedrijf.

PES 2018 Arsenal licentie

Konami en Arsenal zijn nu dus officiele partners, dit betekent dat het gezicht van iedereen in de selectie compleet na gemaakt gaat worden door middel van een scan, net als het stadion en alle tenues. Binnenkort kun je dus levensecht aan de slag met je favoriete Arsenal spelers in het Emirates Stadium

Ook zal de manier van spelen en hoe de spelers zich gedragen op het veld ingeplant worden in de game. Daarmee wordt de game een stukje realistischer.

Strijd om licenties

Is dit de manier hoe Konami de licenties van EA gaat bestrijden? Door met alle teams individueel een partnerschap te sluiten, om zo de grote Premier League licentie van EA te omzeilen. Konami zal er flink de portemonnee voor moeten opentrekken, maar een effectieve methode is het wel.

Ben jij een FIFA of een PES fan? Laat het ons hieronder weten in de reacties!