Gamers die de Assassin's Creed Origins season pass of Gold Edition hebben besteld krijgen twee grote verhaal DLC's na de release van de game. De eerste heet The Curse of the Pharaos en brengt hoofdpersoon Bayek naar een nieuwe wereld vol met uit de dood herrezen farao's en mytische wezens.

De tweede grote DLC voor season pass houders, The Hidden Ones, speelt zich af op het schiereiland van de Sinaï. Daar strijden rebellerende groeperingen tegen Romeinse bezetters en Bayek gaat daar een rol in spelen. Voor de rest krijgen Assassin's Creed Origins season pass houders allerlei cosmetische extra's.

En mensen die niet de Assassin's Creed Origins season pass hebben dan?

Mensen die niet de Assassin's Creed Origins season pass hebben krijgen ook allerlei soorten content na de release van de game. In The Trials of the Gods neem je het in tijdelijke evenementen op tegen enorme Egyptische goden. In de andere kleine DLC, The Nomad's Bazaard genaamd, moet je dagelijkse queesten voltooien voor een handelaar om zo zeldzame beloningen te krijgen.

Voor de rest krijgen alle spelers van Assassin's Creed Origins een fotomodus, een hordemodus en de Discovery Tour. Geen super grote DLC's, maar zeker goed voor de nodige uren speelplezier.

Assassin's Creed Origins komt 27 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Weet je nog niet zeker of de game wat voor je is? Lees dan de preview nog even door.