Eerder werd al bekendgemaakt dat Dragon Ball Fighter Z een origineel verhaal zal bevatten en dat een compleet nieuw personage hiervoor is bedacht, namelijk Android 21. Alle Androids zijn creaties van Dr. Gero, die ook het ultieme organisme Cell heeft gecreëerd. In de gameplay die je hieronder kunt vinden ligt de focus op het gevecht tussen Gohan (Super Saiyan 2) en de perfecte transformatie van Cell.

Dragon Ball Fighter Z gameplay is eerbetoon aan de anime

In het fragment zien we Gohan en Cell het tegen elkaar opnemen. Dit is uiteraard een eerbetoon aan het grote gevecht dat plaatsvond in de Dragon Ball Z animeserie. De gameplay eindigt ook met dezelfde grote 'Kamehameha' aanval waarmee Cell uiteindelijk werd verslagen. Tijdens deze aanval zien we de geest van Goku (Gohan's vader) die hem assissteert om de laatste klap uit te delen.

Wij mochten al meerdere malen met Dragon Ball Fighter Z aan de slag. Het meest recent met de beta. Wij hebben vijf opvallende features uit de Dragon Ball Fighter Z beta op een rij gezet. Hier kom je een hoop te weten over de unieke combo's en transformaties.

Mocht je Dragon Ball Fighter Z pre-orderen, dan krijg je eerder toegang tot twee personages. Het gaat om de (blauwe) Super Saiyan God transformaties van Goku & Vegeta. Deze transformaties zijn vrij recent en zijn te zien in de nieuwe Dragon Ball Super animeserie.

Dragon Ball Fighter Z heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet in het eerste kwartaal van 2018 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.