Vanaf 11 oktober kunnen PlayStation 4 bezitters het third person avontuur beleven. Echo was in september al beschikbaar voor de PC en is erg positief ontvangen in de reviews. Het spel is voor 22,99 euro te koop op Steam.

Echo release met gewelddadige klonen

De trailer die is uitgebracht laat beelden zien van de sci-fi actiepuzzelgame. De grootste vijanden in het spel zijn klonen van het hoofdpersonage. De speler neemt de rol aan van En die zich bevindt in de ruimte en een haatliefdeverhouding ontwikkelt met de stem van haar ruimteschip London.

Wanneer En aankomt bij The Palace, begint het gekkenhuis. Het paleis laat vijanden los om ervoor te zorgen dat En geen geheimen kan ontdekken over de plek. De vijanden zijn klonen van En en lijken op het eerste gezicht niet gevaarlijk. Maar wanneer de speler te dichtbij komt, zal de kloon aanvallen.

Om de vijanden te kunnen verslaan moet de speler rekenen op Blackouts. Hierbij zal het paleis zichzelf sluiten om de kopieën van En te updaten. Hierdoor kan de speler gemakkelijker vijanden doden, maar wanneer de Palace weer online komt zullen de vijanden verbeterd zijn om En uit te schakelen.