Horizon Zero Dawn is de nieuwste game van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games, waarvan ook de Killzone game serie afkomstig is. De game kreeg van ons in de review maar liefst een 9,7 en de benaming ‘Nederlands nieuwe trots’. Het verhaal gaat over de vrouw Aloy, die in een postapocalyptische wereld tegen robots vecht. De open wereld is prachtig om te zien, divers en geeft je een enorme to-do lijst.

De uitbreiding The Frozen Wilds komt 7 november uit. Daarin moet Aloy voorbij de noordelijke bergen afreizen naar een koud en besneeuwd landschap. Ze zal met nieuwe machines te maken krijgen in een nieuw verhaal. Frozen Wilds ondersteunt ook betere visuals op de PS4 Pro, waaronder 4K resolutie en HDR.

Horizon Zero Dawn Complete Edition

De Complete Edition bestaat uit zowel Zero Dawn als The Frozen Wilds. Daarnaast heeft het de bonuscontent uit de Digital Deluxe Edition: een artboek, PS4-thema en extra in-game accessoires zoals wapens en outfits. De bundel heeft een adviesprijs van 50 euro, niet gek als je het spel nog niet in huis hebt!

Op Twitter heeft Sony het volgende gezegd over de complete edition: