Vanwege het succes van Batman: The Telltale series kon een vervolg niet lang op zich laten wachten. Zo werd het tweede seizoen, genaamd The Enemy Within, in juli aangekondigd. The Joker is al in de game aanwezig, om deze reden was het een kwestie van tijd voordat Harley Quinn zou verschijnen.

Harley Quinn is populair onder fans. De laatste jaren heeft het personage steeds meer bekendheid gekregen. Zo vertoonde actrice Margot Robbie het personage in de film Suicide Squad & is Harley Quinn beschikbaar als speelbaar personage in Injustice 2.

Meer informatie over Batman Telltale seizoen 2

De eerste aflevering van The Enemy Within, genaamd Enigma, is al beschikbaar. In onze Batman: The Enemy Within episode 1 review prezen wij de sfeer en de langere speelduur. Verder staat de aflevering geheel in het teken van Edward Nigma, beter bekend als The Riddler. Als laatste is het ook mogelijk om je beslissingen uit het eerste seizoen over te zetten naar The Enemy Within.

Troy Baker spreekt wederom de stem in van Bruce Wayne/Batman, met Anthony Ingruber als John Doe, beter bekend als (een soort alternatieve versie van) The Joker. Vanaf 3 oktober kunnen wij aan de slag met de volgende aflevering van The Enemy Within. Met de introductie van Harley Quinn is het afwachten hoe de game de relatie tussen Harley & Joker gaat weergeven.

Batman: The Enemy Within Episode 2 is vanaf 3 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.