De Tribute Mode zal onderdeel zijn van For Honor Season 4. In deze modus strijden spelers vier tegen vier om elkaar te verslaan. Door middel van palen die ‘offers’ worden genoemd te verzamelen is een ronde te winnen.

For Honor trailer met Tribute Mode

In de trailer die uit is gebracht zien we dan ook een gevecht tussen spelers. Iedereen moet zo snel mogelijk bij een offer komen om die vervolgens naar één van de drie altaren te brengen. Ieder altaar ontgrendelt een speciale boost. De boosts die gebruikt kunnen worden zijn een offensive buff, een defensive buff en een awareness buff.

Spelers moeten de buffs tactisch inzetten. De offers die in worden gezet om een buff te activeren, kunnen door een vijandig team weer gestolen worden. Wanneer een ronde afgelopen is, zal het team met de meeste offers die ronde winnen.

For Honor is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De trailer die is uitgebracht bij de aankondiging is bovenaan de pagina te bekijken. Ook is er een season pass beschikbaar voor de game. Lees hier wat het met zich meebrengt.