De reclames zijn gemaakt om de aankomende game Middle-Earth: Shadow of War te promoten. In het vervolg op Shadow of Mordor zijn meer Orc-volgers toegevoegd. Ook zullen spelers het conflict ervaren binnen Mordor, dat steeds sterker wordt.

Middle Earth Shadow of War TV commercials

In de Eat it Jerry reclame zijn een speler genaamd Jerry en de Orc Norûk te zien. De Orc bevindt zich in de echte wereld en voert verschillende acties uit om gebeurtenissen in het leven van Jerry moeilijk te maken. De Not Today, Brian reclame toont de relatie tussen Brian en zijn Orc-volger, Thrak. Wanneer Brian iets overkomt in de echte wereld, zorgt Thrak ervoor dat hij er is om hem te redden. Wanneer Brian het spel aan het spelen is, redt hij Thrak zelf.

Beide reclames gaan over het motto “Niks zal worden vergeten”. Uit de reclames wordt duidelijk dat dit geld voor zowel bondgenoten als vijanden.

Recent is er ook een nieuwe trailer uitgebracht voor het spel. Dit toont de stam Feral Tribe Orcs. De video toont een expliciet beeld van de Orcs die schedels van monsters dragen en klauwen gebruiken als wapens.

Middle-Earth: Shadow of War zal vanaf 10 oktober beschikbaar komen voor de Xbox One, PC en PlayStation 4.