De aankondiging van het spel komt na een samenwerkingsafspraak tussen Bandai Namco en Outright Games. Bandai Namco vertelt dat het uit kijkt naar de samenwerking met Outright Games. Beide bedrijven delen dezelfde passie voor het brengen van familievriendelijke content.

Ben 10 game in november uit

De aankomende Ben 10 game zal gebaseerd worden op de Ben 10-franchise en de hitserie van Catroon Network. Het spel volgt het verhaal van Ben die het op gaat nemen tegen diverse schurken. Spelers kunnen tien alien transformaties ontgrendelen die kunnen helpen tijdens het redden van het heelal. Een woordvoerder van Outright Games vertelt het volgende over de samenwerking:

“Ons doel is om kwalitatieve, familie vriendelijke games naar families wereldwijd te brengen, en Bandai Namco – met een focus op dromen, lol en inspiratie voor iedereen – is de perfecte partner voor ons in Europa voor de spannende 2017-2018 periode.”

Recent heeft Bandai Namco ook twee nieuwe games aangekondigd. Dit gaat om Little Witch Academia: Chamber of Time en Seven Deadly Sins: Knights of Britannia. Beide games zijn begin 2018 te verwachten.