Ja, eindelijk! South Park seizoen 21 komt vanavond in Nederland op televisie. Waar het seizoen eerder wegens een onbekende reden werd uitgesteld staat het nu toch echt vast. Ook dit seizoen zal bestaan uit tien afleveringen. Dat wordt dus weer lachen, gieren, brullen!

South Park seizoen 21 zonder Trump

Het afgelopen seizoen kregen de makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone, flink wat kritiek over de politieke boodschap die ze mee gaven in de afleveringen. Met name de afleveringen met Trump. Trey zei daarover tegen LA Times het volgende:

‘’We zijn in dezelfde val gelopen als ‘Saturday Night Live.’ Het was zo van: ‘’Vriend, we beginnen op CNN te lijken nu.’’ We zijn geworden wat we niet wilden: ‘’Schakel nu in en kijk wat we over Trump te zeggen hebben.’’ We haatten dat, maar op de een of andere manier zijn we er gewoon ingezogen’’

Donald Trump is dus uitgesloten in het nieuwe seizoen van South Park, maar of de makers ook de politieke laag er 100% uit zullen halen is nog even afwachten.

‘White People Renovating Houses’

Geen Trump en een minder politieke laag dus in het nieuwe seizoen van South Park, waar gaat het seizoen dan wel over? De eerste aflevering van het aankomende seizoen heet ‘White People Renovating Houses’. In deze episode zien we de mensen van South Park demonstreren op straat met fakkels en geconfedereerde Amerikaanse vlaggen. Daarnaast ondervindt Randy hoe het is om in de huidige maatschappij een blanke huidskleur te hebben. Nog wel een politiek gerelateerd laagje dus, maar dat zal het er niet minder grappig om maken!