De nieuwe update voor GTA Online brengt een nieuwe auto, kortingen en meer. De bonussen zijn maar voor één week beschikbaar.

GTA Online update introduceert de Dewbauchee Rapid GT Classic

De Dewbauchee Rapid GT Classic is een klassieke auto en volgens Rockstar kan deze auto compleet aangepast worden in de smaak van de speler. De nieuwe auto is nu beschikbaar via Legendary Motorsport.

  • Dubbel GTA$ en RP in Motor Wars tot 18 september

De bonus voor het verdienen van dubbel GTA$ en RP in de nieuwe Motor Wars gamemodus is verlengd. Ook kun je dubbel GTA$ en RP verdienen tijdens alle Stunt Races die door Rockstar gemaakt zijn.

Ook voor afgeleverde cargo in Smuggler’s Run missies krijg je dubbel betaald. Ook krijgen medewerkers van SecuroServ dubbel GTA$ en RP.

  • Kortingen op upgrades van vliegtuigen en motorvoertuigen

In je Hangar Workshop heb je nu 25% korting op Countermeasures. Ook heb je 25% korting op Aircraft Engine and Armor Upgrades.

Je hebt ook 25% korting op de aankoop en het upgraden van de Truffade Nero en de Pegassi Tempesta. Mocht je andere auto’s aan willen passen, dan heb je ook nog 25% korting op Engine and Armor Upgrades.

  • Premium Race schema

De Premium Race van deze week is de Premium Stunt Race genaamd Big M, deze kun je alleen op motorfietsen doen. De Time Trial van deze week is LSIA. De top drie van deze races krijgen GTA$ en iedereen die finisht in de race krijgt driedubbel RP.