Op 12 september opent Samsung zijn eerste Galaxy Studio in Nederland. De studio zal de komende drie maanden dagelijks open zijn in het Arenapark in Amsterdam.

Samsung Galaxy Studio laat je nieuwe technieken als eerste ervaren

In de Galaxy Studio kun je de nieuwste producten van Samsung uitproberen zoals de Note8 en de Gear Sport en Gear Fit2 Pro. Deze laatste twee producten zul je ervaren door mee te doen in een fitnesscompetitie.

Ook kun je de 360° zaal binnenstappen. Daarbinnen is een sneeuwstorm gaande, die je in 360° kunt beleven.

Ook voor games is er volgens Samsung wat te doen. Je kunt VR gamen uitproberen, maar naast de gebruikelijke VR headset zul je ook plaatsnemen in 4D stoelen die meebewegen met de game.

Op vrijdagmiddag zal er een virtuele wijnproeverij gehouden worden, waarbij de wijn echt te proeven is.

Ook kun je bij speciale machines je hoesje voor de Samsung Galaxy Note8 en de Samsung Galaxy S8 kunt graveren en personaliseren.

Studio Amsterdam de derde studio in Europa

Andere Samsung Galaxy Studio’s werden al eerder opgezet in Los Angeles, Las Vegas en New York. In Europe is nu, na Spanje en Zweden, Nederland het derde Europese land met een Galaxy Studio.

De studio is de komende drie maanden van zondag tot en met woensdag van 12.00 tot 20.00 geopend, en van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 22.00. Na deze drie maanden wordt de studio gesloten. Er zal niets te koop zijn in de studio.