In The Crew 2 kunnen spelers een wereld ontdekken gebaseerd op de Verenigde Staten. Hierin racen spelers tegen elkaar met vier verschillende soorten races. Er zijn zowel voertuigen voor op het land als voertuigen voor in het water en de lucht te verzamelen.

The Crew 2 gameplay trailer toont Fast Fav

Met behulp van Fast Fav kunnen spelers meteen van voertuig wisselen. Spring bijvoorbeeld met een auto van een brug, en wissel die om met een boot om in het water verder te racen. Bekijk de trailer bovenaan de pagina om te zien hoe dit eruit zal komen te zien.

Er komen in totaal acht disciplines beschikbaar. Deze bestaan uit straatraces, motorbootraces, kunstvluchten, jetsprints en rally raids. Daarnaast kunnen spelers met drift punten scoren door te driften in een bocht. Met de Alpha Grand Prix moeten spelers in een rechte lijn rijden en tot slot komen er meerdere motorcrossroutes beschikbaar.

The Crew 2 pre-orderen

Verder zijn er pre-order bonussen bekendgemaakt door Ubisoft. Mocht je The Crew 2 pre-orderen, dan krijg je vroegtijdig toegang tot de Legendary Motors Pack. Dit bevat de Harley-Davidson Iron 883 motor die recent werd aangekondigd en de Mercedes-AMG C 63 Touring Car.

Wanneer je een pre-order plaatst op de Deluxe Edition, bevat deze het bovenstaande Legendary Motors Pack en het Motorsports Deluxe Pack. Het Motorsports Deluxe Pack bevat de Ford F-150 Raptor Race Truck, Abarth 500 2008 Monster Truck Edition, Pilatus PC-21 aerobatics plane en drie unieke racepakken voor je avatar.

De fysieke Deluxe Edition zal een kaart van de Verenigde Staten uit de game en een set van The Crew Families Stickers bevatten. Om de game drie dagen eerder te spelen, moet je de The Crew 2 Gold Edition bestellen. Dit bevat tevens een Season Pass en de vermeldde Packs.