Update: De Xbox One X Scorpio Edition is nu te pre-orderen bij Bol.com via deze link. Ook MediaMarkt heeft de console, te bestellen op deze pagina.

De Xbox One X Project Scorpio Edition is een speciale console die, net als de standaard Xbox One X, vanaf dit moment beschikbaar is om te pre-orderen. Deze gelimiteerde versie is uitgerust met een speciale groene "Project Scorpio" bedrukking op zowel de console als op de controller, speciaal voor de fans van het eerste uur.

Xbox One X pre-order met Project Scorpio Edition

Tijdens de gamescom presentatie is de Xbox One X Project Scorpio Edition alvast uitvoerig geshowd door Major Nelson, waarbij de inhoud van de doos besproken werd. Zo zal deze console onder andere met een verticale stand komen, een trial voor Xbox Game Pass, een trial voor Xbox Live Gold en een speciale Project Scorpio controller. Een eerste blik op deze nieuwe console vind je in de trailer die je bovenaan deze pagina kan bekijken.

De Xbox One X pre-orders zijn vanaf dit moment live, hetzelfde geldt voor de pre-orders voor de Project Scorpio versie. Let op: deze editie is gelimiteerd, dus wil je een van deze consoles bemachtigen, dan zul je er snel bij moeten zijn!

Op dit moment zijn Bol en Media Markt de winkels die de Scorpio Edition aanbiedt online. Bestellen kan bij Bol of hier bij MediaMarkt.