Het eerste seizoen van Ozark ging over de familie Byrdes uit Chicago. De familie bestaat uit Marty Byrdes met zijn vrouw en twee kinderen. Het gezin lijkt een normaal leven te leiden, maar Marty is de enige uitzondering. Door zijn witwaspraktijken voor Mexicaanse drugskartels is de familie gedwongen om hun huis in Chicago te verlaten en onder te duiken in Missouri Ozarks.

Ozark season 2 blijft geheim

Waar het nieuwe seizoen van de Netflix Original over zal gaan, is nog niet helemaal bekend. In de teaser is Marty maar enkele seconden te zien. Verder wordt er een logo vertoond met verschillende tekens waaronder het Netflix logo, een afspeelicoon, nummer twee in Romeinse cijfers en een vogel.

Netflix is bezig om veel Netflix Original series toe te voegen aan de lijst met films en series. Zo meldde het bedrijf in 2016 dat er dit jaar 1000 uur aan Netflix Originals bij zou komen. Netflix maakt dit waar door seizoenen toe te voegen aan series zoals Orange is the New Black en House of Cards. Benieuwd naar Netflix Originals? Lees dan de Netflix Originals aanraders door de redactie.