Wanneer ontwikkelaars van PlayerUnknown’s Battlegrounds spelers zien die de regels overtreden, ondernemen zij meteen actie. De gevolgen daarvan zijn vaak grote maatregelen, waaronder dus de kans om verbannen te worden.

PlayerUnknown's Battlegrounds Twitch stream met bugs en glitches

In de game bevond zich een glitch waarbij Destiny door huizen heen kon rijden. In de video die is gemaakt zijn dan ook geen huizen te zien, en kon hij dus gemakkelijk spelers doodrijden. Tijdens het rondrijden zei Destiny nog, Ik ga verbannen worden”. Dit is dan ook gebeurd. De video waarin Destiny aan het livestreamen is, is bovenaan de pagina te bekijken.

Dit is niet de eerste keer dat de ontwikkelaars van de game een speler heeft verbannen van de game. Vorige maand werd populaire streamer Dr. Disrespect verbannen voor het vermoorden van teamgenoten.

Momenteel is PlayerUnknown’s Battlegrounds nog een early-access game en kunnen dit soort bugs en glitches voorkomen. Volgens de regels had Destiny de glitch moeten negeren, en melden bij de ontwikkelaars. Of de ban van Destiny permanent is of tijdelijk, is niet bekend.