In 2012 werd de originele game Dragon’s Dogma uitgebracht, de uitbreiding Dark Arisen kwam een jaar later. De laatste versie die uit is gekomen van de game was vorig jaar voor de PC. Het spel kwam origineel uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Dragon's Dogma Dark Arisen Remastered release in oktober

De remastered versie werd in mei aangekondigd. Naast de trailer is er meer informatie vrij gegeven. Het spel introduceert een nieuwe zone om te verkennen, een fast travel systeem nieuwe armor, wapens en missies. Daarnaast krijgen spelers toegang tot alle eerder uitgebrachte DLC en updates.

Als reactie op de trailer hebben fans veel reacties gegeven. Velen zeggen een nieuw deel te willen zien in de plaats van een remastered versie. Anderen zeggen heel erg uit te kijken naar deze game. Dragon’s Dogma Dark Arisen Remastered zal uit komen voor de PlayStation Pro en kan dus in 4K resolutie gespeeld worden.

In onze Dragon's Dogma Dark Arisen review voor de PC hebben we de game een 8,5 gekregen. Het spel bevat namelijk goede combat en is plezierig om te spelen. Daarnaast is de game volgens ons uitdagend en biedt het fantastische combat.