De game is nu te koop via Steam. Momenteel heeft de game korting en is deze titel nu voor 19,99 euro verkrijgbaar. Zonder korting hangt hier een prijskaartje van 24,99 euro aan. Verder kan Rez Infinite ook met de Oculus Rift gespeeld worden voor 19,99 euro.

Nieuwe Area X in Rez Infinite release

In Rez Infinite kunnen spelers door een universum heen boosten en gigantische transformerende vijanden verslaan. De game bevat kleuren, en geluid dat gesynchroniseerd is met de techno soundtrack. Het spel is te spelen in 4K resolutie en 60 frames per seconde. Ook bevat de game het level genaamd Area X. Dit is voor de PlayStation 4 ook beschikbaar.

Naast de game is er een gratis DLC te downloaden. Deze DLC bevat wallpapers in verschillende resoluties, concept art in 4k resolutie, wallpapers voor een profiel, de soundtrack van Area X en een 4K Garden of Eden live wallpaper video in 60 frames per seconde.

In onze Raz Infinite review hebben we de game een 8,5 gegeven. De game heeft interessante gameplay waarbij de speler virussen en firewalls kan vernietigen. Ook past de techno muziek perfect bij de gameplay.