Recent is de Guild Wars 2 DLC aangekondigd. Mocht je je alvast voor willen bereiden op dit weekend, dan kun je onze Guild Wars 2 Path of Fire preview lezen. Ook hadden we een interview met de ontwikkelaars van de game, waarmee we de details van de uitbreiding besproken hebben.

Mounts in Guild Wars 2 Path of Fire preview weekend

Het is mogelijk voor iedereen om dit weekend alvast te spelen. Je hoeft dus niet vooraf de DLC te kopen, maar dit is wel mogelijk. Ook iedereen die Guild Wars 2 nog nooit heeft gespeeld, kan een account aanmaken en dit weekend rechtstreeks de actie induiken.

Dit weekend gaan spelers aan de slag met een avontuur door de Crystal Desert. Je krijgt de mogelijkheid om de Oasis map en omgeving te verkennen en een nieuwe mount te ontgrendelen.

In de DLC kunnen spelers terugkeren naar de Crystal Desert van Guild Wars en naar Elona, het land van Guild Wars: Nightfall. De DLC speelt zich 200 jaar na de originele Guild Wars af en bevat verschillende omgevingen als woestijn vlaktes, oude tempels en oases. Spelers moeten Balthazar stoppen voordat hij de Elder Dragons vangt en de woestijn binnendringt.