Ook hebben de hackers een video gestuurd naar Richard Plepler, CEO van HBO. Hierin is het volgende te lezen: “We hebben succesvol ingebroken in jullie enorme netwerk. HBO was een van onze moeilijkste doelwitten om mee om te gaan maar het is ons gelukt.”

HBO hack van e-mails

Aangezien de e-mails gehackt zijn, heeft Plepler een uitspraak gedaan tegenover het personeel waarin hij vertelt dat er geen inbraak is in het gehele e-mail systeem. The Hollywood Reporter besluit om de specifieke content van de e-mails en andere bestanden niet te delen, maar geeft ons een idee van de inhoud zodat we weten welke bestanden er gehackt zijn.

In de bestanden zitten marketing-ontwerpen en andere mediaplannen voor de succesvolle serie Game of Thrones. De folder, genaamd Confidential, bevat screenshots van bestanden die betrekking hebben tot de castings en samenvattingen van scripts. Ook is er een gedetailleerde samenvatting van de aflevering die zondag online gaat.

In de video die gestuurd is vragen de hackers losgeld en claimen dat HBO hun 17e doelwit is. Ze zeggen dat er nog maar drie doelwitten zijn geweest die geweigerd hebben om het losgeld te betalen. Het is niet bekend of de e-mail naar andere media is gestuurd.