Naast de het tweede seizoen voor Batman kondigt Telltale aan dat het laatste seizoen van The Walking Dead en het tweede seizoen van The Wolf Among Us momenteel ook in ontwikkeling zijn.

Nieuwe seizoenen voor Telltale games

In The Walking Dead – The Final Season volgen we Clementine voor de laatste keer. De speler kan in de huid kruipen van een van de meest favoriete personages. Melissa Hutchison, de stemactrice van The Walking Dead's Clementine sinds 2012, belooft dat het laatste seizoen een geweldige ervaring zal zijn. Ook bedankt ze de fans voor hun steun.

Naast het feit dat we in het laatste seizoen Clementine volgen, is er niet veel andere informatie bekend. Wel kunnen we van The Walking Dead verwachten dat het een emotioneel seizoen zal worden waarin de speler moeilijke keuzes zal moeten maken.

Het tweede seizoen van The Wolf Among Us is in ontwikkeling en we weten al één ding zeker. In het nieuwe seizoen begint er ‘een fris verhaal’ met de terugkerende personages waaronder Adam Harrington als Bigby Wolf en Erin Yvette als sneeuwwitje. Het tweede seizoen zal los komen te staan van het eerste seizoen.

Rond het midden van het jaar in 2018 wordt de game verwacht. Het nieuwe seizoen zal voor alle grote consoles en game apparaten beschikbaar worden.