Vorig weekend vond Disney's D23 expo plaats. Hier is de nieuwe Marvel Virtual Reality game, genaamd Powers United VR, onthuld. Powers United wordt ontwikkeld door Oculus en Sanzaru Games. De game zal exclusief uitkomen op de Oculus Rift.

Meer informatie over de nieuwe Marvel VR game

In de trailer zijn de eerste drie speelbare personages bekendgemaakt, dit zijn: Hulk, Captain Marvel & Rocket Raccoon. Marvel wil meer aandacht richten op de personages die iets minder bekend zijn bij het algemene publiek. Zo is Rocket Raccoon deel van de Guardians of the Galaxy en zal Captain Marvel haar eigen film krijgen in 2019. Marvel heeft al bekendgemaakt dat het niet lang zal duren voordat er meer nieuwe personages worden onthuld.

De grootste feature die Marvel Powers United VR met zich meebrengt is de mogelijkheid om met je vrienden te spelen. De game bevat namelijk multiplayer, waarin elke speler aan de slag gaat met een ander Marvel personage, om zo samen missies uit te voeren.

Marvel Powers United VR heeft nog geen exacte releasedatum, maar moet ergens in 2018 uitkomen exclusief voor Oculus Rift.