Het gaat in totaal om twaalf verschillende nieuwe executies die op dit moment beschikbaar zijn in alle versies van For Honor. Hierbij wordt ieder personage voorzien van een unieke nieuwe executie. De twee executies voor de Centurion en Shinobi DLC vechters zijn inbegrepen in patch 1.09, die nog niet beschikbaar is voor de consoles.

YouTuber Gingy heeft een recap gemaakt van de dev stream, waarin alle nieuwe executies te bewonderen zijn. Deze video is bovenaan dit artikel te bekijken.

For Honor update brengt meer dan alleen brute executies

De aankomende 1.09 update gaat bovendien meer content brengen dan slechts nieuwe executies. Zo worden er grote aanpassingen gedaan in het proces waarop spelers Revenge verdienen. De nieuwe update is op dit moment al beschikbaar voor PC, maar console spelers moeten nog een paar dagen geduld hebben. De update komt namelijk op 20 juli uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

Op dit moment zijn de For Honor Hero Series in volle gang. Dit is een internationaal toernooi voor For Honor dat opgezet is door Ubisoft en ESL. De 16 finalisten zullen op 12 augustus live tegen elkaar gaan strijden, waarbij 10.000 dollar aan prijzengeld verdiend kan worden.

For Honor is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.