Reddit-gebruiker falconbox plaatste de video gisteren al online maar uitgever Activision blijkt er kort op te zitten. Sindsdien zijn namelijk al vier zogenoemde mirrors offline gehaald en is het niet zeker of de link hierboven lang online blijft. De gebruiker van het immense internetforum heeft wel al aangekondigd om de trailer te blijven plaatsen zolang Activision de links offline blijft halen.

Call of Duty WW2 Zombie trailer

Op Twitter meldt ontwikkelaar Sledgehammer Games dat de lek niet ideaal is, maar dat zij het enthousiasme van de fans waarderen. Ook melden zij dat ze bijna klaar zijn met de trailer en gamers aanraden de video nog niet bekijken. ''Het zal het waard zijn'', aldus Sledgehammer.

Op 6 juli maakte Activision bekend dat de officiële aankondiging van de zombie modus tijdens de San Diego Comic Con zal worden aangekondigd. Deze versie van Comic Con wordt gehouden van 20 tot en met 23 juli, nog slechts een paar dagen wachten dus.

Call of Duty WW2 komt op 3 november uit op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Een versie voor de Nintendo Switch is definitief van de baan. Dat heeft ontwikkelaar Sledgehammer twee weken geleden bekendgemaakt. Het nieuws kwam voor vele gamers uit de lucht vallen want de geruchtenstroom over de Switch-versie was al weken aan de gang.

Over de nieuwe CoD is inmiddels al behoorlijk wat informatie naar buiten gebracht, zo weten we onder meer dat de game vrouwelijke personages zal bevatten. Ook wordt de create a class functie ingeruild voor een nieuwe functie, Divisions genaamd. Daarnaast zal de serverlag in de multiplayer worden aangepakt.