Dragon Ball Fighter Z zal de toekomst versie van Trunks, genaamd Future Trunks, bevatten. Zoals vele Dragon Ball Z fans weten, is Future Trunks vanuit de toekomst gekomen om mee te helpen in de strijd tegen de Androids en Cell. Future Trunks is de toekomstige zoon van Vegeta, en bevat net als zijn vader de kracht om in een Super Saiyan te veranderen.

Details over de Dragon Ball Fighter Z Trunks trailer

In de korte trailer zien we enkele gameplay van Trunks voorbijkomen. We zien Trunks vechten tegen andere Dragon Ball Z personages zoals zijn vader Vegeta, en de kwaadaardige Frieza en Cell. Enkele moves waar Trunks om bekendstaat komen ook aan bod. Burning Attack, Shining Sword Attack & Heat Dome Attack worden allemaal in de trailer getoond.

Wij mochten tijdens de E3 2017 al met de game aan de slag. In onze Dragon Ball Fighter Z preview lees je alles over wat wij van de gameplay vonden. De graphics zijn een hoogtepunt, aangezien de grafische stijl enorm lijkt op die van de oorspronkelijke anime serie.

Dragon Ball Fighter Z heeft nog geen exacte releasedatum, maar de game moet in het eerste kwartaal van 2018 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.