De Final Fantasy XV Magitek Exosuits zouden oorspronkelijk in februari al aan de game worden toegevoegd, maar ze werden uiteindelijk geannuleerd omdat ze te veel leken op de pakken uit de Power Rangers film die op dat moment in de bioscopen draaide. Dit laat Hajime Tabata, director van Final Fantasy XV, weten.

Het design van de Exosuits is daarom aangepast en het is nog niet duidelijk hoe de pakken er nu uitzien. Een foto van het originele design is bovenaan dit artikel te zien.

Final Fantasy XV Magitek Exosuits komen deze maand

Spelers van Final Fantasy XV kunnen deze maand aan de slag met de vier verschillende Exosuits, die via de juli update aan de game toegevoegd zullen worden. Wanneer deze update precies verschijnt is nog niet duidelijk.

De Magitek Exosuits zijn krachtige pakken die spelers tijdelijke onschadelijkheid bieden. De pakken zijn één keer per dag voor dertig minuten te gebruiken.

Afgelopen maand deelde Square Enix een teaser trailer voor het derde DLC-pakket voor Final Fantasy XV, Episode Ignis. De trailer is bovenaan dit artikel te bekijken. Episode Ignis zal rond het personage Ignis draaien en staat gepland voor een release in december.

Final Fantasy XV is verkrijgbaar voor Xbox one en PlayStation 4.