CampZone is een game-evenement waarbij kamperen, gamen en spelactiviteiten centraal staan. Op het 8 hectare grote terrein in Kronenberg worden diverse activiteiten georganiseerd. Mocht je erbij willen zijn: de kaartverkoop is van start gegaan.

CampZone kaartverkoop van start

Tijdens vorige edities van CampZone kwamen duizenden mensen naar het terrein om samen bijvoorbeeld Call of Duty te spelen. Uiteraard kun je de gehele dag gamen in de enorme opgezette tenten, maar je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan andere activiteiten. Volgens de organisatie worden onder meer de volgende activiteiten georganiseerd: Bingo, een cosplay-competitie, kampvuren, barbecues, verschillende teamsport-competities en game-activiteiten.

Om alle gamers van voldoende elektriciteit en internet te voorzien zijn er enorm veel kabels aangelegd. Als je alle kabels aan elkaar legt krijg je een afstand van maar liefst 4 kilometer lang. De deelnemers kunnen gebruik maken van eetgelegenheden, douche- en toiletvoorzieningen en een zwembad.

Verslag CampZone

In 2013 was XGN ook op het evenement aanwezig om verslag te doen. In de video zie je onder andere de activiteiten die georganiseerd worden op het terrein. Een daarvan is een opgezette server die vol met fouten zit, aan de bezoekers de taak om die problemen op te lossen en met de prijs naar huis te gaan.

Ben je benieuwd geworden naar CampZone? Check dan de video boven dit artikel, daar zie je de aftermovie van de editie van vorig jaar.Kaartjes kosten tussen de 90 en 320 euro.