Spelers van Destiny hebben tot aan 1 augustus de tijd om hun record book te vullen en om speciale emblems voor Destiny 2 te verdienen. Alle progressie die daarna geboekt wordt via het record book, zal niet worden meegenomen naar de release van Destiny 2. Ook heeft Bungie laten weten dat de live event service voor Destiny ten einde komt; zo kunnen we de laatste Iron Banner voor Destiny op 1 augustus verwachten en verschijnt de laatste Trials of Osiris op 11 augustus.

In totaal kunnen we dus nog twee keer met de Destiny Iron Banner aan de slag, waarvan de eerste vanaf morgen te spelen is. Net als gewoonlijk loopt het event een week, van dinsdagavond tot dinsdagochtend. De modus voor Iron Banner is Mayhem Clash, een intense PvP ervaring waarbij de abilities en supers van spelers een stuk sneller te gebruiken zijn.

Blik op de Destiny Iron Banner loot

Natuurlijk zijn er ook weer mooie beloningen te verdienen in de Iron Banner. Deze week zijn onder andere rocket launchers, sidearms, chest pieces en gauntlets te verdienen. Bekijk ze hieronder!