De beelden beginnen met hoofdrolspeler Deacon die een kamp verlaat op zijn motor om zijn vriend Manny te redden. Hier komt hij eerst in aanraking met zombiewolven, die iets agressiever lijken dan normale wolven. Hij schiet de leider neer en weet de wolven daarmee van zich af te schudden.

Days Gone gameplay gebruikt zombies als wapen

Even verderop vindt Deacon de motor van Manny en volgt de aanwijzingen om vijandige figuren te vinden. Deacon sluipt door de bosjes, zet vallen en lokt de tegenstanders naar hun einde. Nadat een tegenstander in een berenval trapt, begint hij te schreeuwen van pijn en trekt daarmee een hoop zombies naar zich toe. Het is al snel duidelijk dat zombies niet alleen voor problemen zorgen in Days Gone, maar ook gebruikt kunnen worden als wapen.

Wanneer Deacon uiteindelijk Manny vindt, gebruikt hij ook een groep zombies om de tegenstanders uit de weg te ruimen. Hij redt Manny en worden dan geconfronteerd door een zombiebeer. Daarmee eindigt de trailer, die verder geen indicatie geeft van een release. We zullen dus waarschijnlijk moeten wachten tot volgend jaar voordat Days Gone uitkomt voor de PlayStation 4.