Bezoekers van Pathé tijdens premières, Pathé Specials en evenementen kunnen meedoen aan de in totaal drie verschillende games. Via je smartphone kun je meedoen aan de games. De games gaan via speciale webpagina's dus je hoeft hiervoor geen app te downloaden.

Pathé interactieve gaming

Bij de eerste game genaamd Pathé Quiz krijgen bezoekers tien verschillende beeldfragmenten te zien. Hierbij hoort een vraag die bij de film hoort. Tijdens de voorpremière van All Eyez On Me op maandag 12 juni wordt dit voor het eerst gebruikt. De winnaars van de quiz verschijnen op het scherm in de bioscoop.

Het volgende spel is de Pathé Fun Module. Hierin krijg je ook tien filmfragmenten te zien waarover je meerkeuze vragen moet beantwoorden. Op basis van de keuzes die gemaakt zijn, krijgen de deelnemers een match te zien. Deze is te delen op social media.

Als laatste kan bij de Pathé Social Wall foto's worden geüpload. Deze foto's zijn terug te zien op het scherm in de bioscoop.

De Pathé interactieve gaming concepten zijn beschikbaar bij alle 25 Pathévestigingen. 12 juni debuteert het concept bij de première van All Eyez On Me.