Argo is een tactische FPS en wordt ontwikkeld door de studio achter DayZ en de Arma serie. De game komt op 22 juni uit en zal te downloaden zijn via Steam en de Bohemia Store. In de game speel je als een huurmoordenaar in een van de twee rivaliserende facties en neem je het tegen elkaar op in een grote open wereld van 62 vierkante kilometer. De game bevat een aantal competitieve modi en bevat daarnaast een scenario editor waarmee je je eigen content kunt maken en de game naar jouw wens aan kan passen.

Argo release is op 22 juni

Een van de game modi in Argo is de 5v5 Clash modus waarin je het in teams van vijf tegen elkaar opneemt. Een andere modus is een co-op modus die Combat Patrol heet, hierin strijd je met negen andere spelers tegen de AI. Argo heeft een XP-systeem, ontgrendelbare content en een gear systeem. Argo is volledig gratis te spelen en bevat daarnaast geen micro-transacties.

Je krijgt wel de optie om het Argo Supporter's Pack aan te schaffen voor 10 euro. Hiermee krijg je een bundel met content die niet toegankelijk is voor mensen die niet betalen. In het Supporter's Pack zitten 14 play-of-the-game animaties, 22 cosmetische items, toegang tot de Supporter's servers, de mogelijkheid om met voertuigen te werken in de scenario editor en speciale highlights voor je naam in de ranglijsten.

Op de site van Argo kun je meer informatie vinden over deze aankomende gratis shooter.