De creative vice president van Monolith Productions, Michael de Plater, heeft laten weten dat Middle-Earth Shadow of War niet uitkomt voor de Nintendo Switch. Hij zei dat er op dit moment geen plannen zijn voor een release van de game voor de Switch. Hiermee is een Switch release van het spel nog niet uitgesloten, maar de game zal in ieder geval niet binnenkort uitkomen op het platform van Nintendo.

Middle-Earth Shadow of War release

Shadow of War is het vervolg op Shadow of Mordor dat in 2014 uitkwam voor de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Beide games spelen zich af in tussen The Hobbit en The Lord of the Rings. De game volgt het verhaal van Talion, die het met een leger wil opnemen tegen Sauron en de Nazgul. Het Nemesis systeem zit opnieuw in de game, hiermee kun je volgers vergaren en strategieën plannen.

Shadow of War komt op 22 augustus uit voor de PS4, Xbox One en PC. De game zal worden geoptimaliseerd voor de PS4 Pro en de Xbox Scorpio.

In onze Shadow of War preview kun je meer lezen over deze aankomende game. In deze special met Shadow of War features kun je meer lezen over wat er allemaal nieuw is in deze game. Ook hadden wij al een hands-on met Shadow of War, bekijk deze om meer informatie te vinden over de game.