De speciale Destiny 2 productreeks zal bestaan uit de Razer DeathAdder Elite, de Razer Ornata Chroma toetsenbord, de Razer ManO’War Tournament Edition headset en de Razer Goliathus Speed muismat.

Razer en Bungie

De samenwerking tussen Razer en Bungie

"We vinden het fantastisch om met Razer samen te werken aan de ontwikkeling van randapparatuur waar spelers van Destiny 2 en liefhebbers van shooters gek op zullen zijn", zegt Jim McQuillan, creative director Brand & Marketing bij Bungie. "Het team heeft fantastische manieren bedacht om het artwork en de ontwerpen van Destiny te combineren met de hardware van Razer. Dit biedt spelers nieuwe manieren om hun Destiny 2 ervaring aan hun persoonlijke voorkeur aan te passen."

"Dit is een van de games waar dit jaar het meest naar wordt uitgekeken. De community snakt naar een PC-versie", zegt Min-Liang Tan, medeoprichter en CEO van Razer. "Destiny kenmerkt zich door ongeëvenaarde innovatie en diepgang. We beschouwen het als een enorme eer om samen te werken met enkele van ’s werelds beste ontwikkelaars en ondersteuning te bieden voor de introductie van de PC-versie.”