Foto: Ubisoft

De Ghost Recon Wildlands Fallen Ghost DLC bevat een campagne met 15 nieuwe missies, 6 exclusieve wapens, en de mogelijkheid om een hogere moeilijkheidsgraad te kiezen. De DLC is voor mensen zonder Season Pass verkrijgbaar voor €14,99.

Ghost Recon Wildlands Fallen Ghost DLC verhaal

De Ghosts hebben een laatste missie: de resterende CIA leden en Amerikaanse burgers uit Bolivia evacueren. Midden in de jungle worden de Ghosts geconfronteerd met dodelijke nieuwe vijanden. Deze vijanden zijn onderverdeeld in vier klassen:

  • Armored: Uitgerust met grote kogelvrije platen. Ze zijn vooral dreigend op korte afstand.
  • Elite Sniper: Met hun speciale bewegingsdetector missen deze snipers geen enkel doelwit op lange afstand.
  • Jammer: Dankzij een storingsantenne in hun rugzak, kunnen ze drones neutraliseren en elektrische apparatuur verstoren.
  • Covert Ops: Met een prototype dat hen bijna geheel onzichtbaar maakt en een krachtige kruisboog, geven ze een nieuwe betekenis aan het woord ‘Ghost’.

In de campagne starten spelers met alle vaardigheden uit de hoofdgame. De level cap neemt toe van level 30, naar level 35. De zes exclusieve wapens variëren van assault rifles, tot snipers en kruisbogen.

Fallen Ghost DLC verwachtingen

In onze Narco Road review, de eerste Ghost Recon Wildland DLC, waren we niet te enthousiast. De DLC bevatte geen link naar het originele verhaal en een overdreven gameplay. Onze verwachtingen zijn dat Fallen Ghost dezelfde hoogte moet halen als de originele game.

Hierboven is nogmaals de Season Pass trailer te zien, met een kijkje in zowel de Narco Road als de Fallen Ghost DLC.