Foto: Razer

Deze samenwerking werd door beide bedrijven aangekondigd in een exclusieve sponsordeal. Door deze sponsordeal zullen de professionele gamers die bij SK Gaming aangesloten zijn voorzien worden van de beste Razer audio oplossingen. Deze professionele gamers zullen op hun beurt meehelpen met de ontwikkeling voor gaming koptelefoons.

Dit hebben Razer en SK Gaming over de samenwerking te melden

Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer heeft dit hierop te zeggen: ‘We vinden het fantastisch om samen te werken met een e-sportgigant als SK Gaming’. En tevens heeft ze dit ook vermeld: ‘We hebben beide een winnersmentaliteit en een passie voor competitief gamen. Samen zullen we voor nieuwe mijlpalen op het gebied van eSport zorgen’. Een van deze mijlpalen is de DeathAdder gaming muis. Deze muis is de meest populaire gaming muis ter wereld.

Verder had Razer dit over de nieuwe samenwerking te melden: "Het doet ons een genoegen om met Razer samen te werken”, zegt Alexander Müller, directeur van SK Gaming. “Onberispelijke audio is van cruciaal belang voor onze spelers. Met Razer kunnen we ervan op aan dat onze teams onder de beste omstandigheden gamen. Zowel SK Gaming als Razer dragen al decennia bij aan de populariteit van eSport, en samen willen we nog meer bereiken. Dit maakt ons tot een vanzelfsprekende combinatie."