De uitbreiding van Two Worlds 2 zal niet alleen als expansie verkrijgbaar zijn, de 'game' komt ook als stand-alone uit. De add-on bevat meer dan tien uur aan gameplay, tenminste, als we TopWare Interactive mogen geloven.

Andere Two Worlds 2 DLC in de maak

Call of the Tenebrae is niet de enige DLC die in de pijpleiding zit van de uitgever, deze heet Shattered Embrace en zal naar alle waarschijnlijkheid uitkomen in het vierde kwartaal van dit jaar. Meer details over deze DLC zijn nog niet bekend. Een exacte releasedatum ook niet.

Ondanks dat ontwikkelaar Reality Pump vorig jaar aankondigde dat een vervolg op Two Worlds 2 in de maak was, is daar nog niet veel informatie van naar buiten gekomen. Althans, het is een jaar geleden en er is nog geen screenshot of gameplayvideo uitgebracht. Wel is het bekend dat Two Worlds 3 medio 2019 in de winkels moet liggen.

Een eerdere uitbreiding van Two Worlds 2 kwam in 2011 naar de PlayStation 3 en de Xbox 360. Deze gaat onder de naam Pirates of the Flying Fortress door het leven. Dit DLC-pakket bestaat uit nieuwe vijanden, een nieuwe verhaallijn, exotische locaties en nieuwe wapens.

Two Worlds 2 Review

In onze Two Worlds 2 review beoordelen wij de game met een 8,0. Het spel is volgens ons een prima RPG die bij elke liefhebber van dit genre in de smaak zal vallen. De game heeft veel elementen in huis voor een topgame, ware het niet dat er ook negatieve punten aan het spel af te zien zijn. Zo zijn sommige omgevingen een beetje saai en is de game grafisch niet helemaal top.