De Microsoft To Do app is door het team achter de app Wunderlist ontwikkeld. Deze nieuwe app van hun is nog slimmer, persoonlijker en intuïtiever. De bedoeling van deze nieuwe app is om mensen hun dag te helpen organiseren zodat ze er alles uit kunnen halen.

Aangedreven door het Office 365 platform wordt de Microsoft To Do app geïntegreerd in andere diensten van het bedrijf. Het is ook de eerste applicatie van Microsoft om jou iedere dag vooruit te helpen in het managen van jouw taken.

Alle to-do’s in Microsoft To Do task manager

Met Microsoft To Do kun je een lijst voor alles creëren. Voor werk, school of gewoon de boodschap. Zo kun je je eigen herinneringen sturen van deadlines, notities vastleggen en lijsten met speciale kleur opties aanpassen.

Iedere lijst die je maakt, bewerkt of bekijkt kun je openen op zo’n beetje elk apparaat dat verbonden is met het internet en Office 365 ondersteunt. Zoals met de iPhone, Android smartphones, Windows smartphones, laptops, pc’s, macbooks of de browser op je televisie.

Omdat het openen en bijhouden van je lijsten zo makkelijk mogelijk is gemaakt kun je de dag ook aanpassen met intelligente suggesties van Microsoft. Door op de koplampknop te drukken krijg je speciale suggesties te zien die je dag nog leuker of makkelijker maken. Heb je niets te doen of heb je gewoon een vrije dag, probeer dan iets nieuws uit. Zo verveel je jezelf nooit.

Volledige integratie met Microsoft Office

Microsoft To Do is gebouwd op de basis van het Office 365 platform. Zo wordt deze dienst in de aankomende maanden geïntegreerd in Word, Excel, Powerpoint en Paint. Tevens wordt Microsoft To Do toegevoegd aan het takenmanagement systeem van Outlook. Door deze integratie worden alle taken automatisch gesynchroniseerd en kun je taken op ieder apparaat terugzien waarop je met een Outlook account bent ingelogd.

Je kunt de preview versie van Microsoft To Do nu al downloaden voor iPhone, Android, Windows en op webbrowsers.